Gratis trainingen

Vier GRATIS Trainingen

”Nieuwe leden (die nog geen judo beoefend hebben) kunnen genieten van een gratis initiatieverzekering voor de duurtijd van 4 lessen.  Door deze proeflessen kan de nieuwkomer zich zonder verplichting een beeld vormen van de sport en van onze club.

In september en oktober kan je uitzonderlijk zelfs 8 gratis trainingen volgen! (*)

Het nieuwe ingeschreven lid zal dezelfde waarborgen als dekking hebben als de uitgebreide verzekeringspolis van de vergunninghouders van de VJF.

Om gebruik te kunnen maken van de gratis lessen dient men in acht te nemen dat de VJF bij aansluiting het systeem hanteert dat de begindatum van elke vergunning aanvangt op de eerste dag van een kalendermaand.

Concreet houdt dit in dat de judoka :
- kan opteren om de gratis initiatie te volgen en te wachten tot de eerste dag van de volgende maand voor effectieve aansluiting;
- onmiddellijk kan aansluiten doch hierbij rekening dient te houden met het feit dat de vergunning aanvangt op de eerste dag van de lopende kalendermaand”

Interesse?

Neem deel aan de gratis trainingen en ervaar hoe leuk judo is; tijdens deze initiaties is een judopak niet nodig. Wij raden dan aan om een trainingsbroek en (oude) T-shirt mee te brengen. Wenst U meer informatie, stuur ons gerust een mail (anelde@nelco.be) of ga naar onze contactgegevens.

Tot binnenkort!

(*) Voor kabouters (5-7) zijn dit 4 lessen gezien er maar één training per week is.